Publicerad på

Välkommen till min blogg

Jag heter Ingalill Johansson, pensionär, författare och bokbloggare. Jag bor ute i skärgården öster om Karlskrona med min man och vår cockerspaniel. Jag är farmor, mormor och gammelfarmor. Älskar min stora familj.

Jag har tidigare varit lärare i pedagogik på Blekinge Tekniska högskola.

Nu arbetar jag en dag i veckan som seniormentor på högskolan.

Skriver:

Allt har sin tid är min debutbok och kom ut hösten 2023. Den handlar om två generationers kvinnor från åren 1940 fram till 2000.

Mitt pågående manus är en fortsättning på Allt har sin tid.

Läser:

Jag läser olika genrer men är förtjust i relationsromaner med djupa och hoppfulla slut. Biografier är intressanta. Faktaböcker är ett måste.

Dansar:

Jag dansar linedance, bra för kroppen och hjärnan. Forskning säger att dans och musik gör människan lycklig och det stämmer på mig. Hjärnan får arbeta och det ger goda effekter bland annat på mitt skrivande. Det är en hjärnansträngning när alla konstruktioner ska sättas ihop till en helhet. Själen blir salig med ljuv musik.

Kontakt:

Du kan komma i kontakt med mig på sociala medier.

Facebook: Ingalill Johansson

Instagram: @ingalilljohansson­­_skriver